slide09 slide11 slide12 slide14 slide23

siebehuisman

Siebe Huisman is een geboren ondernemer met een passie voor meubels. Als telg van een “wooninrichters”familie is het gevoel voor inrichting hem met de paplepel ingegeven. Hij heeft zich al meer dan 30 jaar gespecialiseerd op het transport van interieurs in binnen- en buitenland voor consumenten en binnenhuisarchitecten. Elke dag weer opnieuw bezig met de wensen en gedachten van de klant. Voor begeleiding, opslag, transport en advies werkt hij aan oplossingen met het oog voor de details. Van het eerste gesprek tot en met de daadwerkelijke uitvoering van het project; Siebe Huisman moves you!

 Wonen is leven. Een interieur is de spiegel van de persoonlijkheid...

Historie

De historie van Siebe Huisman start in het tijdperk “paard en wagen” in 1898 in Bussum. Cornelius Jacobus Huisman begon destijds met zijn MATRASSEN en BEDDENFABRIEK. Cornelius Jacobus was daarmee de grondlegger van een reeks wooninrichtingsactiviteiten die overging van vader op zoon. Zijn zonen Ap en Joop vatte namelijk het plan op om de zaak voort te zetten. Hèt Bussum's en Hilversum’s Woninginrichtingsbedrijf Huisman B.V. werd gestart en omstreeks 1970 overgenomen door de tweede Cornelius Jacobus Huisman. Samen met zijn vrouw Cunera maakte hij dit tot een landelijk bekend punt. Dochter Hanneke en zoon Siebe, deelden deze passie en namen rond 1993 respectievelijk de vestiging Hilversum ( Hanneke ) en Bussum (Siebe) over.

pa huisman foto mei 11 2

Siebe begon zijn werkzame loopbaan in het speciaal transport vanuit Loosdrecht en zwierf door heel Europa met jachten, die op een vrachtwagen van haven naar haven werden getransporteerd. In 1992 werd de keuze gemaakt om in Nederland te blijven en doorliep hij in 2 jaar de MTS opleiding met specialisatie complete woninginrichting. Als oudere leerling met ondernemersbloed, zette hij nog voor zijn de diploma-uitreiking de vestiging in Bussum voort onder de naam 'ZIT IDEE/SIEBE HUISMAN'. Later kwam toch weer het transportbloed naar boven en hij begon als nevenactiviteit de uitlevering voor collega-woninginrichters te verzorgen, onder de naam IDS; Interieur Distributie Service. Uiteindelijk is de keuze gemaakt in 2012 voor de specialisatie op dit vlak;

Siebe Huisman moves you!

Projecten

Adres

Siebe Huisman moves you!

Vurenboomweg 1
3882 LH Putten
M +31 (0) 6 - 51 376 270

siebe@siebehuisman.nl
www.siebehuisman.nl

Expeditieadres:

Vurenboomweg 10A (achterom)
3882 LH Putten
Minimaal 2 dagen van te voren telefonisch of per mail melden!